Wij danken onze partners voor hun betrokkenheid en inzet.

ABB Benelux is expert op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt. Zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

De lokale Benelux vestigingen kunnen daarbij een beroep doen op de technologische milieubewuste knowhow van het wereldwijde ABB concern. Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden. Daarom luidt het motto van ABB Benelux: dichtbij en technologisch ver vooruit.

new.abb.com/benelux/

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes. Met meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis er gewaarborgd.

www.daikin.nl

zumtobel

Zumtobel, internationaal toonaangevend aanbieder van globale lichtoplossingen, maakt het samenspel van licht en architectuur ‘beleefbaar’. Als pionier op het vlak van innovatie kan Zumtobel een omvangrijk aanbod van hoogwaardige LED-armaturen en lichtmanagementsystemen voor de professionele gebouwverlichting in de toepassingsdomeinen kantoor, vorming, verkoop, handel, hotel en wellness, gezondheid, kunst en cultuur en industrie aanbieden.

www.zumtobel.com